Willkommen auf der Website der Gemeinde ZollikofenSprungnavigation

Von hier aus können Sie direkt zu folgenden Bereichen springen:
Startseite Alt+0 Navigation Alt+1 Inhalt Alt+2 Suche Alt+3 Inhaltsverzeichnis Alt+4 Seite drucken PDF von aktueller Seite erzeugen

Mirësevini në Zollikofen!

Adresse3052 Zollikofen

Albanische Flagge


Beschreibung
Ju keni ardhur para pak kohe në Zvicër dhe tash banoni në Zollikofen. Shumë gjëra për ju tash janë të reja, disa të pazakonshme dhe disa ndoshta të panjohura. Ne kemi dëshirë që ju të ndjeheni mirë në mesin tonë.
Ky informacion duhet tua lehtësojë juve që të gjinjdeni sa më mirë dhe më lehtë. Në faqet e ardhshme ju do të gjeni udhëzime, adresa dhe numra telefoni. Për këshillë dhe ndihmë drejtohuni në vendet përkatës dhe shfrytëzoni shumë oferta që i keni në dispozicion.
U dëshirojmë një fillim sa më të mirë!

Mirë se vini në kantonin e Bernës
Hallo Nachbar
Info_Albanisch.pdf (pdf, 245.0 kB)

zur Übersicht